Contact opnemen

Wilt u in contact komen met ons? U kunt ons bereiken met de onderstaande gegevens of door het contact formulier in te vullen.

Contact formulier

Dealer worden van Royal-Douche?

Bent u geïnteresseerd geraakt in de producten van Royal-Douche en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een gesprek aan met één van onze vertegenwoordigers.  Dit kan middels het onderstaande formulier.

Spoorstraat 56, 8271 RH, IJsselmuiden
038 – 203 1003

    Waar te koop

    Royal-Douche is uitsluitend te verkrijgen via ons landelijke dealer netwerk. In de showroom kunt u de kwaliteit van Royal-Douche aanschouwen en helpt de dealer u met uw wensen. Bent u opzoek naar de dichtstbijzijnde dealer? Voer hier uw adres of postcode in!

    Bedrijfsvoorstelling

    Om zeker te zijn dat een aankoop aan de verwachte veiligheidseisen en gebruik- verwachting voldoet zijn de CE normen bepalend. Voor de veiligheid van uw aankoop staat de EN-12150 norm garant. Alle door ons geproduceerde glas volumes voldoen aan deze normering. De gebruikseisen zijn vastgelegd in de EN-14428 norm, ook daar zijn onze Royal-Douche deuren, wanden en cabines op getest. Als u dus kiest voor een product van Royal-Douche, kiest u voor een duurzaam product van de hoogst mogelijke kwaliteitsgraad.