Glazen douchewanden op maat gemaakt en snelle levering

Royal-Douche levert op maat gemaakte douchewanden van de hoogste kwaliteit. Kies ook voor  zekerheid, vakmanschap en snelle levertijden.Met een douchewand creëert u een aparte doucheruimte in uw badkamer en voorkomt u dat spatwater vrij spel heeft. Royal-Douche ontwerpt en produceert op maat gemaakte douchewanden, die aan de hoogste veiligheidseisen voldoen.

Doucheruimte creëren met nisdeuren, douchewanden of douchecabine
Wilt u een aparte doucheruimte realiseren in een bestaande of nieuwe badkamer? Dan zijn er verschillende mogelijkheden, zoals nisdeuren, douchewanden of een complete douchecabine. Het bekendste is de douchecabine, een geïntegreerde combinatie van douchedeuren, douchewanden en een douchebak. Er zijn douchecabines in alle soorten en maten en Royal-Douche maakt van ze van 8 millimeter (gehard) veiligheidsglas dat  praktisch onbreekbaar is.

U kunt ook kiezen voor een doucheruimte in een nis. Met een losse muur creëert u een nis, die u waterdicht kunt afsluiten met nisdeuren. De derde mogelijkheid is het aanbrengen van douchewanden en deze kunnen zowel los als op een badkuip gemonteerd worden.

Volop keuze in douchewanden
Douchewanden en badwanden zijn in talloze modellen verkrijgbaar. Zo zijn er verschillen in de kwaliteit, dikte en kleur van het glas, en de uitstraling van de douchewand. Ook bestaan er diverse bevestigingsmechanismes.

Een vaste douchewand of badwand wordt aan de muur bevestigd en deze kunt u niet bewegen. Klapwanden beschikken over een scharnier en lijken op een douchedeur. Tegen de muur geklapt nemen ze nauwelijks ruimte in.

Royal-Douche maakt vaste douchewanden op maat
De Nederlandse badkamer fabrikant Royal-Douche maakt op maakt gemaakte, vaste douchewanden. De wanden zijn trendy en eigentijds, voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en hebben een luxe uitstraling.

Het glaswerk van Royal-Douche douchewanden is  maar liefst 8 tot 10 millimeter dik en van gehard glas. We snijden de wanden volledig op maat, met een geavanceerde CNC-glas snijmachine. Deze machine werkt op basis van watersnijtechniek en er komt geen warmte aan te pas. Daardoor houdt het glas zijn kwaliteit zijn kwaliteit en sterkte en zijn afwijkingen, vervormingen en verkleuringen uitgesloten. Als klant bent u verzekerd van de perfecte douchewand, die een leven lang mee gaat.

Korte levertijden
Royal-Douche maakt al zijn producten op maat. Daarbij gebruiken we de nieuwste productietechnologieën en de beste materialen. De productie vindt volledig plaats in Nederland plaats, zodat we maximaal kunnen inspelen op uw wensen en de levertijden kort zijn.

Douchewanden naar uw wens
De douchewanden van Royal-Douche kunt u volledig aanpassen aan uw smaak. Dit geldt zowel voor de vorm en afmeting als de uitstraling. Zo kunnen we douchewanden door middel van matteren (zandstralen) geheel of gedeeltelijk bedekken met lijnen, blokken, tekeningen en zelfs bedrijfslogo’s. Een beschermende coating zorgt voor een blijvend mooi resultaat en geeft vuil en kalkaanslag geen kans.

Veiligheidsglas van de hoogste kwaliteit
Alle producten van Royal-Douche, waaronder de douchewanden, zijn CE-genormeerd en voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Het extra versterkte veiligheidsglas is 8 tot 10 millimeter dik en 5 keer zo sterk als normaal glas. Op het glas krijgt u 5 jaar garantie.

Royal-Douche voor uw complete badkamer
Als breedte-leverancier is het sanitair-assortiment van Royal-Douche zeer gevarieerd. Zo kunt u ook voor op maat gemaakte spiegels, placets en glazen toegangsdeuren bij ons terecht.

Eigen serviceteam voor perfecte montage
Een professioneel en landelijk opererend serviceteam staat garant voor de perfecte montage van Royal-Douche producten. U kunt hier desgewenst gebruik van maken.

Douchewanden van Royal-Douche: kies ook voor kwaliteit
Royal-Douche verkoopt zijn badkamerproducten exclusief bij speciaal geselecteerde dealers door heel Nederland. Bent u consument en op zoek naar op maat gemaakte douchewanden? Of bent u als leverancier overtuigd van de meerwaarde die Royal-Douche kan leveren aan uw klanten? Maak dan snel een afspraak en informeer naar de mogelijkheden voor een langdurige en succesvolle samenwerking.