Nisdeuren op maat en snel geleverd

Royal-Douche maakt nisdeuren op maat, van de hoogste kwaliteit veiligheidsglas. Vakmanschap en productie in Nederland garanderen de kortste levertijden.Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? Of richt u een bestaande badkamer opnieuw in? Bespaar dan nooit op de kwaliteit van nieuwe nisdeuren.

Badkamersanitair, waaronder wastafels, nisdeuren en douchedeuren, wordt zwaar belast in een vochtige ruimte. Door dit intensieve gebruik onder bijzondere omstandigheden is de kans op ongelukken altijd aanwezig. Zo kan de ophanging van een goedkope nisdeur afbreken, waardoor de badkamervloer nat wordt en u mogelijk uitglijdt. Of de nisdeur komt in zijn geheel naar beneden, waardoor de glazen wand breekt. U moet er niet aan denken…

Met de hoogwaardige nisdeuren van Royal-Douche is de kans op ongelukken vrijwel uitgesloten. De op maat gemaakte deuren zijn van de allerhoogste kwaliteit 8 mm (gehard) veiligheidsglas. Dit glas is 5 keer zo sterk als normaal glas en praktisch onverwoestbaar. Mocht de nisdeur toch breken, dan valt het glas uiteen in duizenden kleine stukjes zonder scherpe randen en verlaat u ongeschonden de badkamer.

Nisdeuren op maat gemaakt
Heeft u afwijkende wensen voor uw nisdeuren? Dan levert dit vaak problemen op. De meeste leveranciers zijn niet ingesteld op maatwerk of produceren hun badkamerproducten in het buitenland, met lange levertijden tot gevolg. Dat het ook anders kan bewijst Royal-Douche.

Royal-Douche maakt eigentijdse en trendy badkamerproducten, zoals douchedeuren, douchecabines en nisdeuren. We ontwikkelen onze producten in eigen huis en gebruiken de nieuwste productietechnologieën en beste materialen. Dankzij de productielijn in Nederland zijn onze levertijden kort en maken we alle producten op maat.

Er zijn meer redenen om te kiezen voor Royal-Douche:

Uw wens is onze opdracht

Heeft u speciale wensen ten aanzien van de grootte of de vorm van uw nisdeuren? Of wilt u een andere afwerking met figuren, tekeningen of zelfs een bedrijfslogo? Uw wens is onze opdracht en we verzekeren u van een perfect eindresultaat.

Badkamerproducten van Royal-Douche blijven mooi
Alle badkamerproducten van Royal-Douche zijn hoogwaardig en onderhoudsarm. Wilt u de vorming van kalkaanslag helemaal uitsluiten, kies dan voor onze revolutionaire long-life-glascoating. Deze coating versmelten we bij een temperatuur van 700 graden met het glas, waardoor kalk nooit meer een kans krijgt. Op deze coating krijgt u levenslange garantie.

Nisdeuren in verschillende stijlen en uitvoeringen
Smaken verschillen en daar houden we rekening mee. Het assortiment van Royal-Douche is zeer divers en er is altijd een deur die past bij uw wensen en de uitstraling van uw badkamer. Zo creeert u altijd een persoonlijk en prachtig geheel.

Hoogste veiligheidseisen en CE-normeringen
Alle producten van Royal-Douche zijn CE-genormeerd en voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Ze worden regelmatig en intensief en gecontroleerd.

Meer dan douchedeuren en badkamerproducten
Royal-Douche produceert alles wat met badkamers te maken heeft, dus ook op maat gemaakte spiegels, placets en glazen toegangsdeuren. Geen wens gaat ons te ver.

Serviceteam laat producten tot zijn recht komen
Royal-Douche blinkt niet alleen uit in hoogwaardige producten, maar ook in service. Een professioneel en landelijk opererend serviceteam staat klaar voor klanten en levert, meet en plaatst desgewenst de producten. Zo komen ze volledig tot hun recht.

Kies ook voor de kwaliteit van Royal-Douche
De badkamerproducten van Royal-Douche zijn exclusief verkrijgbaar bij speciaal geselecteerde dealers door heel Nederland. Bent u consument en op zoek naar nisdeuren op maat, die voldoen aan al uw wensen? Of bent u leverancier en geïnteresseerd in de meerwaarde die Royal-Douche u met zijn hoogwaardige producten en snelle levertijden kan leveren? Met Royal-Douche maakt u een heldere keuze.

Meer informatie over de producten van Royal-Douche
Wilt u meer weten over de badkamerproducten van Royal-Douche? Neem dan contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.