Long-Life Coating

Desgewenst bied Royal-Douche u een revolutionaire glas coating aan die levenslang gegarandeerd kan worden. Wij verwerken deze long life technologie dan ook in onze eigen fabriek in Nederland. Deze behandeling wordt tijdens het thermisch voorspannen versmolten met het glas op een temperatuur van 700 graden, dat maakt nu juist het verschil met alle andere beschikbare anti-kalk behandelingen.

CE normen

Om zeker te zijn dat een aankoop aan de verwachte veiligheidseisen en gebruik- verwachting voldoet zijn de CE normen bepalend. Voor de veiligheid van uw aankoop staat de EN-12150 norm garant. Alle door ons geproduceerde glas volumes voldoen aan deze normering. De gebruikseisen zijn vastgelegd in de EN-14428 norm, ook daar zijn onze Royal-Douche deuren, wanden en cabines op getest. Als u dus kiest voor een product van Royal-Douche, kiest u voor een duurzaam product van de hoogst mogelijke kwaliteitsgraad.

De beste douchedeuren,
op maat gemaakt en direct geleverd

Dat is de zekerheid van Royal-Douche

Hoogwaardige en fraaie douchedeuren zijn belangrijk. Ze bepalen niet alleen de uitstraling van een  badkamer, maar worden ook zwaar belast en moeten langdurig bestand zijn tegen vochtigheid en hoge temperaturen.

Goedkope douchedeuren slijten snel. Er ontstaan naden en kieren, waardoor de badkamervloer nat wordt en de gebruiker na elke douchebeurt moet dweilen. Of er breken bewegende onderdelen af, waardoor de douchedeuren niet goed meer sluiten en er zelfs gevaarlijke situaties kunnen optreden. De meeste douchedeuren zijn gemaakt van gehard glas en hoe dunner dit is, hoe groter de kans op verwondingen als de deur breekt.

Douchedeuren die voldoen aan al uw wensen

Wilt u douchedeuren in een afwijkend formaat of een unieke uitvoering, dan zijn deze vaak slecht leverbaar.  De meeste leveranciers bieden weinig flexibiliteit en hanteren lange levertijden, omdat de productie in het buitenland plaatsvindt. Zou het niet fijn zijn als een Nederlandse producent douchedeuren op maat maakt, die wél volledig voldoen aan al uw wensen? Royal-Douche is deze producent en we maken al uw badkamer-dromen waar.

Waarom kiezen voor douchedeuren van Royal-Douche?

De douchedeuren van Royal-Douche zien er prachtig uit, zijn onderhoudsarm en worden in Nederland geproduceerd met de modernste machines en de beste materialen. Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor Royal-Douche.

Royal-Douche beschikt over zijn eigen productielijn en maakt douchedeuren volledig op maat. Afwijkende afmetingen, uitvoeringen of materialen? Vrijwel alles is mogelijk en de levertijden zijn kort. Bovendien krijgt u standaard 5 jaar garantie op de deuren en een levenslange garantie op de Royal-Clear coating.

Douchedeuren en nisdeuren van de hoogste kwaliteit

In de badkamer liggen ongelukken altijd op de loer. Daarom verdient veiligheid de hoogste aandacht. Royal-Douche produceert zijn op maat gemaakte douchedeuren uit extra versterkt veiligheidsglas van maar liefst 6 tot 8 millimeter dikte. Dit glas is 5 keer zo sterk als normaal glas, en mocht het ooit breken dan is de kans op verwondingen minimaal.

Hoogste veiligheidseisen en CE-normeringen

Royal-Douche staat achter de kwaliteit van zijn producten en daarom laten we ze intensief en regelmatig controleren. Al onze producten zijn CE-genormeerd en voldoen aan de strengste veiligheidseisen.

Meer dan douchedeuren en badkamerproducten

Bij Royal-Douche kunt u terecht voor alles wat badkamers te maken heeft. We produceren niet alleen douchedeuren, douchecabines en douchewanden, maar ook op maat gemaakte spiegels, placets en glazen toegangsdeuren. Geen wens gaat ons te ver en we zijn met recht een breedte-leverancier.

Serviceteam ontzorgt klanten

De kwaliteit van Royal-Douche komt niet alleen tot uiting in onze producten, maar ook in service.  Zo staat een professioneel en landelijk opererend serviceteam klaar voor klanten, dat producten levert, meet en plaatst.

Douchedeuren: kies ook voor de kwaliteit van Royal-Douche

De badkamerproducten van Royal-Douche zijn exclusief verkrijgbaar bij speciaal geselecteerde dealers door heel Nederland. Deze leveranciers zijn zonder uitzondering zeer enthousiast over onze producten, snelle levertijd en de enorme flexibiliteit dankzij de eigen productielijn in Nederland.

Of u nu consument bent of een ambitieuze dealer die de lat altijd hoger legt: met Royal-Douche maakt u een heldere keuze.

Eigen creaties 

Uw idee zetten wij om in een heldere realiteit.

Omdat Royal-Douche producent is van maatwerk glas oplossingen hebben wij alle kennis in huis om eigen ideeën en creaties om te zetten naar realiteit. Een breed programma aan hoogwaardig materiaal in de vorm van beslag of afwerking profielen maken heel veel mogelijk of het nu gaat om:

  • Recht hoekige als ook gevormde / gebogen glas delen
  • Glas wanden en deuren
  • Schuif wanden handmatig en elektrisch bedienbaar
  • Keuken bladen en achterwanden zowel helder als mat in iedere RAL kleur
  • Voeg loze douche panelen in kleur ter vervangingen van de tegels met voegen
  • Plafond panelen

Noviteiten

  • Glas met geïntegreerde led verlichting
  • Dimbare glas wanden
  • Verwarmde glaswanden
  • Projectie wanden

In verschillende kleuren en veiligheid gradaties, dus heeft u een idee maak een schets en laat uw dealer deze aan ons door mailen dan kunnen wij een vakkundig maatwerk voorstel doen zodat ten einde uw idee helder en naar volle tevredenheid wordt gerealiseerd.

Vraag naar de dichtstbijzijnde dealer

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde dealer en wij zetten uw idee om in realiteit.

Inmeten en monteren

Onze monteurs staan dagelijks voor u klaar.

De monteurs van Royal-Douche worden landelijk ingezet en kunnen desgewenst uw maatwerk doucheoplossing inmeten.