Schuif wanden van Royal-Douche zijn niet kapot te krijgen

Royal-Douche levert vaste douchewanden en schuif douchewanden in alle soorten en maten. Zo is er altijd een model dat past bij de uitstraling van uw badkamer, en met verschillende accessoires maakt u de wanden nog persoonlijker. Laat bijvoorbeeld lijnen en figuren zandstralen in het glas, of kies voor afwijkende glassoorten, grepen of deurbeslagen.

De douchewanden van Royal-Douche zijn niet alleen stijlvol, maar ook nog eens uitermate veilig en duurzaam. U belast de wanden in de loop der jaren  intensief en door de hoge vochtigheidsgraad in een badkamer krijgen ze het nog zwaarder te verduren. Hoogstaande badkamerproducten zijn hier tegen bestand.

De schuif douchewanden van Royal-Douche zijn van vrijwel onbreekbaar veiligheidsglas. Dit glas is maar liefst 8 tot 10 millimeter dik en 5 keer sterker dan gewoon glas van dezelfde dikte. De kans dat het glas breekt is minimaal, maar mocht het ooit gebeuren, dan valt het uiteen in duizenden kleine stukjes zonder scherpe randen. U verlaat de badkamer ongeschonden.

 

Schuifwanden en schuif douchewanden voor bad en douche

Royal-Douche is een volledig Nederlandse firma. Dankzij onze eigen geavanceerde productielijn, maken we badkamerproducten van een uitzonderlijk hoge kwaliteit en uitstekende afwerking. De douchedeuren, nisdeuren, vaste wanden en schuifwanden zijn volledig recyclebaar en op maat gemaakt.

Bij Royal-Douche kiest u altijd de schuifwanden of schuif douchewanden, die passen bij de uitstraling van uw badkamer. De luxe en tijdloze wanden zijn volledig aan te passen aan uw wensen en uitbreidbaar met talloze opties.

De douchewanden zijn bovendien onderhoudsarm en vergen nauwelijks onderhoud. Wilt u nog minder tijd besteden aan het schoonmaken van het glaswerk? Kies dan voor de Royal-Clear LONG-LIFE vuilwerende coating. Deze revolutionaire vuilwerende coating wordt bij een temperatuur van 700 graden versmolten met het veiligheidsglas. De coating bevindt zich daardoor in het glas, waardoor u hem niet steeds opnieuw hoeft aan te brengen en de wanden en deuren een levenslang mooi blijven. Ook goed om te weten: Op deze coating krijgt u een levenslange garantie!

Badkamerproducten CE-genormeerd

De badkamerproducten van Royal-Douche voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Zo laten we ze regelmatig – onafhankelijk – testen en zijn CE-genormeerd.
Op het veiligheidsglas krijgt u 5 jaar garantie.

Dat Royal-Douche de hoogste kwaliteit nastreeft blijkt ook uit ons productieproces, waarin een belangrijke rol is weggelegd voor een geavanceerde CNC-glassnijmachine. Deze machine snijdt glas met een zeer dunne waterstraal, die snelheden bereikt van meer dan 3000 kilometer per uur. Omdat de machine het glas snijdt zonder warmte, vervormt en verkleurt uw douchewand niet en behoudt hij zijn sterkte.

 

Kies ook voor de kwaliteit van Royal-Douche

Met de badkamerproducten van Royal-Douche maakt u een heldere keuze voor kwaliteit, schoonheid en  perfectie. Laat daarom nu uw badkamerdromen uitkomen en kies voor Royal-Douche.

De schuifwanden en schuif douchewanden van Royal-Douche zijn exclusief verkrijgbaar bij speciaal geselecteerde dealers door heel Nederland.
Bent u sanitairdealer en overtuigd van de meerwaarde die we kunnen leveren aan uw klanten? Informeer dan naar de mogelijkheden voor een langdurige en succesvolle samenwerking.